مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام ميخواستم از همسرم جدا شوم، مهرش ٥٠٠ سكه است
ميخاستم بدونم نحوه و شرايط پرداخت مهريه به چه صورته؟
چقدر بايد بدهم و اينكه چقدر بايد اول بدهم و چجوری قسط بندی ميشه
ممنونم

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
در صورتی که شما به هردلیلی بخواهید همسر خود را طلاق بدید باید حقوق مالی ازجمله مهریه را نقداپرداخت نمائید مگر با هم به توافق برسید

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر دادخواست طلاق بنا به درخواست شما باشد ابتدا باید کلیه حق و حقوق مالی همسرتان شامل مهریه، نفقه، اجرت المثل را پرداخت نمایید

یک وکیل

با سلام میتوانید ضمن دادخواست طلاق درخواست کنید که مهریه تقسیط شود که در این صورت بعد از تعیین تکلیف تقسیط مهریه و پرداخت سایر حقوق مالی زوجه رای طلاق صادر میشود.