مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

باسلام و خسته نباشید
اگه همسرم مالی نداشته باشد یعنی حسابش پولی نداره و هیچ چیز بنامش نیست ایا کارگرش بابت حق بیمه و سنواتش میتونه خونه ی که داریم. که با وام مسکن خریدم که سندش در گروه بانک مسکن باشه از بانک بگیره. طرفی که شاکی هست میتونه خونه رو تصاحب کند ؟ و ایا میتونه شوهرمو زندان بندازه؟؟؟

پاسخ ها :

وليد عامري

جناب آقای وليد عامري:

باسلام ..درصورتی که فقط همین منزل داشته باشه مستثنیات دین محسوب میشه و توقیف نمیشه..و دادخواست اعسار بده که بدهی قسط بندی بشه در صورتی که تاجر نباشد در غیر این صورت باید اعلام ورشکستگی کند

یک وکیل

سلام منزل متناسب با شان و عرف جز مستثنیات هست و قابل توقیف نیست