مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اجراییه

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم که بدون چشم داشتی به مردم کمک میکنند ،،
سال 95 دادنامه غیابی صادر شد و اجراییه هم ابلاغ شد ،،،
واخواهی انجام شد و بعد از اون تجدید نظر که تا برج 9 سال 96 سپری شد و دادنامه تجدید نظر ابلاغ شد و حکم اولی تایید شده بود ،
از برج 9 سال 96 اتفاقی برا پرونده نیفتاد و خواهان هم مراجعه نکرده بود به دادگاه و اجراییه هم برای من ارسال و ابلاغ نشد،،،
تا اینکه یکماه پیش خواهان با برگ توقیف اموال و بعد جلب سراغ من اومده بود ،،،
من به شعبه مدیر دفتر مراجعه کردم و گفتم شما که هنوز بمن اجراییه صادر نکردین و ابلاغ نکردین چطور دادید اجرای احکام ،،،
مدیر دفتر میگه همون اجراییه که سال 95 براتون ارسال کردیم کافی بوده و دیگه اجراییه لازم نبوده ،،،
من بهش گفتم خوب اونکه غیابی بود و واخواهی کردم و دوسال گذشته ،، و من الان حقم ضایع شده چون منتظر اجراییه بودم تا در مهلت ده روز و سی روز از حق اعسار استفاده کنم ،،،
بمن میگه دوسال پیش که دادنامه تجدید نظر بهت ابلاغ شده باید ده روز بعدش انجام میدادی ،،
منم گفتم کجای دادنامه تجدید نظر نوشته ده روز وقت دارم انجام بدم ،،،

لطفا کمکم کنید راهنمایی کنید که من چکار کنم ،، منتظر ابلاغ اجراییه بودم ولی بدون ابلاغ جلب برام صادر شده ،،، ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

باسلام در واقع توقف عملیات اجرایی به دلیل واخواهی شما صورت گرفته وبعد از تایید همان حکم بدوی نیاز به اجراییه مجدد نیست وشما می بایست پس از قطعیت حکم درخواست تقسیط میدادید که حکم جلب صادر نشه