مشاوره حقوقی رایگان - عزل مدیریت ساختمان

سلام. من مدیر 100 واحد آپارتمان در تهران هستم و هیات مدیره در نبود من قفل درب دفتر را شکسته است و من رو اخراج کرده اند. بعد از دو روز برای گرفتن کلید، از حفاظت شهرک درخواست مامور کرده و من اعلام کردم با برگزاری مجمع فوق العاده و اعلام استعفا و ارائه گزارش مالی و کلید و بی کفایتی هست مدیره تصمیم گیری بشود و هیچ حقوقی به من پرداخت نشده است. لطفا من رو راهنمای کنید.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
وکیل بگیرید با هیات مدیره مذاکره کند اگر خواسته شما پس از مذاکره برآورده نشد دادخواست تقدیم کنید