مشاوره حقوقی رایگان - عزل مدیریت ساختمان

باسلام بنده مدیریت ساختمانی رو دارم که با صورتجلسه تنظیمی از تاریخ 25 /8/ ١٤٠١ لغايت 1402/8/25 که به امضا اکثریت ساختمان رسیده منصوب شدم حالا یکماه هستش که یکی از واحدها با صحبت‌هایی باعث شده که چند تا از واحدها بدهی های خودشون رو پرداخت نکنند و سر خود به اتفاق همون چند واحد مدیر جدیدی رو تعیین کردند و در واتس آپ گروه جدیدی با مدیریت جدید براه انداختند و همه رو به ترک از گروه اصلی ساختمان کردند و حالا هر همون چند واحد زیر بار بدهی خود نمیرند
بنده چه شکایتی میتونم از ایشون بکنم و آیا ایشون اگر قرار بر عزل مدیریت بود نباید از طریق اظهارنامه رسمی و با علت عزل اینکار رو می‌کردند لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

در انتخاب مدی واعضای هیات مدیره ملاک نظر اکثریت مالکان ساختمان است که برابر مقررات وتشریفات قانون تملک آپارتمانها اقدام به انتخاب مدیر مینمایند ونظر اقلیت چه قبل از نظر اکثریت جه بعد از نطر اکثریت اعتبار ندارد
درباره مطالبات نیز شما بعنوان مدیر منتخب ابتدا یک اطهارنامه با ذکر جزئیات ومقدار بدهی به اشخاص مدکور ارسال وسپس ازطریق اجرای ثبت یا شورای حل اختلاف مبادرت به مطالبه بدهی بدهکاران ساختمان نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون برای انتخاب مدیر باید شرایط مقرر در قانون رعایت گردد
و باید ابتدا مجمع عمومی دعوت و تشکیل گردد و صورتجلسه تنطیم گردد و اکثریت مالکان موافقت نمایند
و حتما باید ابتدا مدیر سابق عزل گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست مجمع عمومی تشکیل بدهید و هر آنچه که توافق شد صورت جلسه بشود اکثر مالکین توافق کند قابل استناد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اکثریت می توانند مجمع تشکیل دهند و مدیر را عزل کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ملاک نظر اکثریت مالکین مشاعی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر راهکار قانونی دارد هم برای انتصاب و هم عزل و استعفا