مشاوره حقوقی رایگان - دیه یا جانبازی

با سلام و خسته نباشین!
بنده قبل اینکه به خدمت اعزام بشم شورای پزشکی منو معاف از رزم به خاطر (کاهش شنوایی یکطرفه) شناخته شدم
اما بعد از چند ماه خدمت به بیمارستان ارتش بخاطر کاهش شنواییم اعزام شدم و گوش سمت چپم رو تمپانو ماستوئیدکتومی و باز سازی زنجیره استخوانی انجام دادن. الانم که شنواییم بدتر از گذشته شده و دائم صدای وزوز و سوت از گوشم میاد !
و خلاصه پروندم عفونت دو طرفه بود
حرف اخرم اینه که ایا من میتونم درصد جانبازی یا دیه و یا کسر خدمت بگیرم؟؟؟؟ممنون

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

شما از طریق شورای پزشکی و‌شکایت کیفری در صورت قصور پزشک میتوانید دیه اخذ نمایید

پرسشگر :

با سلامی دوباره
بیمارستان ارتش منو به یه بیمارستان دولتی همان بیمارستان امیر اعلم تهران اعزام کرد!
در این صورت چگونه شکایت کنم؟؟؟

عبدالرضا جان بزرگی

عبدالرضا جان بزرگی :

استان :

با سلام شما مى توانيد از طريق سازمان رسيدگى به تخلفات پزشكى يا همان نظام پزشكى از پزشك مورد نظر شكايت كنيد و تمامى قصور و كوتاهى در امر درمان جنابعالى متوجه پزشك متخلف خواهد بود به شرطى كه بتوانيد تخلف ايشان را در امر كوتاهى نسبت به در مانتان اثبات نماييد