مشاوره حقوقی رایگان - دیه قتل از صندوق بیت المال

سلام.
سال 95 در حوالی اصفهان برادرم به ضرب گلوله به قتل رسید و پس از مدتی شخصی که موبایل مقتول بعد از قتل در اختیارش بوده، بازداشت شد ولی هرگز اعتراف نکرد.
حال پس از گذشت سال ها و از آن جایی که خانواده توانایی استخدام وکیل ندارد و قاتل هم پیدا نشده است، آیا امکان دریافت دیه از صندوق دولت وجود دارد؟
به دلیل اینکه اوضاع مالی خوبی نداریم در محاکم قضایی اعتنای به پرونده ما نمی شود و هیچ کس جواب ما را نمیدهد. دادیار سر ما داد میزند برید بیرون و از طریق سامانه پیگیر شوید و نمیگذارد حرف بزنیم ولی اگر وکیل بتواند دیه بگیرد میتواند کلیه حق الوکاله خود را به هر میزان که بخواهد از دیه برداشت کند و میتواند در قرارداد ذکر کند اولین بخش پول دیه بابت حق الوکاله می باشد.

پاسخ ها :

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

با شماره موبایل 09132000186 وکیل دادگستری اصفهان تماس بگیرید ....