مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان واریز دیه

باعرض سلام من 6روز میشه ک شماره کارتم ب حساب داری برای پرداخت دیه از صندق بیت المال دادم هنوز واریز نکردن میخواستم بدون چه زمان برام واریز میکنند؟ ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زمان نامشخص است باید حضوراً به بیمه مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرداخت دیه از طرف بیت المال معمولاً زمانبر است و باید صبور باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زمان مشخصی ندارد گاهی حضوری پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پیگیری کنید ولی عجله نکنید پول از حساب دولت در آوردن به آسانی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخصی قابل بیان نیست. بهتر است این موضوع را به نحو حضوری پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این مورد زمان بر است اما می‌توانید حضوراً روند آن را تسهیل ببخشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حضوری پیگیری نمایید
زمان مشخصی را نمی توان تعیین کرد.