مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه پدرم که به قتل رسیده و قاتلین مشخص نشدند

باعرض سلام حدود ده سال میشه که از شوهرم جدا شدم و هیچ کسی رو ندارم وقتی مادرم منو باردار بود پدرم توسط اشخاصی که گویا دایی های مادرم بودند به قتل میرسه و مادرم به عنوان مظنون بازداشت میشه تا اعتراف کنه ولی پدربزرگم که پسرشو از دست داده بوده به خاطر اینکه خون دیگه ای ریخته نشه به مادرم که منو باردار بوده رضایت میده که آزاد بشه درحال حاضر میتونم ادعای خون پدرمو داشته باشم و از صندوق دولت دیه پدرمو بگیرم.

پاسخ ها :

دیه قتل از صندوق بیت المال دریافت دیه قتل پدر دیه قتل دیه قتل