مشاوره حقوقی رایگان - فاضلاب همسایه

با سلام
مدتیست بدلیل ساخت نامناسب فاضلاب همسایه و بالاتر بودن آن از سطح زمین در حدود 40 تا 60 سانت و قرار گرفتن آشپزخانه همسایه بر روی فاصلاب و مصرف آب نسبتا زیاد همسایه ، بخشی از آب فاضلاب از طریق دیوار و یا از سطح زیرین دیوار حائل شده بین حریم همسایه و حریم خودی، وارد زمین خودی شده و علاوه بر بوی بسیار بد و ناخوشایند سبب نابودگی درختان و گیاهان مجاورت دیوار گردیده و علیرغم صحبت های مکرر با همسایه ایشان مشکل را پایین بودن سطح خاک حریممان عنوان و راه حل را بالا آوردن سطح خاک زمین دانسته که البته با توجه به بالا بودن فاضلاب همسایه بنظر با اینکار نیز در آینده وقوع دوباره این مورد اجتناب ناپذیر خواهد بود. با توجه به اینکه صحبت های بیشتر موثر واقع نشده و سبب درگیری شده، درخواست مشاوره در این مورد را دارم

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

شما میتوانید تحت عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی از ایشان شاکی شوید