مشاوره حقوقی رایگان - دفع فاضلاب همسایه از پیاده رو به طرف کوچهٔ محل سکونت بنده

همسایهٔ بالادستی بنده باوجود دونبش بودن خانه اش گویا چون شبکهٔ فاضلاب قابل اطمینان در خیابان ها وجود ندارد و همسایه ها با لوله های معمولی هرکدام فاضلاب منزلشان را رد کرده اند، از طریق روابط می خواهد از پیاده روی مغازهٔ بنده به نبش کوچه بیاورد و بیست متر داخل کوچه به شبکه برساند. این در حالی است که هنگام اخذ مجوز ساختمان، ادارهٔ آب و فاضلاب شهرستان مسیر مورب و شیبدار خیابان را معرفی کرده و بلامانع را به شهرداری اعلام کرده است. آیا همسایه می تواند با این پیچ و قوس فاضلابش را از کوچه رد کند؟ضمناً اختلاف ارتفاع بیش از چهارمتر است و همسایه ها داخل کوچه طبقهٔ منفی و زیرزمین دارند.
البته تا تأمین دلیل کار راتعطیل کرده اند. ممنون از پاسخگویی وکلای گرامی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اجرائیات شهرداری مراجعه و
شکایت خود را مطرح نمایید