مشاوره حقوقی رایگان - چاقوکشی

دوست بنده (دختر) به گفته ی خودش امروز توی کوچه با یک موتوری مواجه شده که ظاهرا قصد زورگیری داشته و پس از سروصدای ایشون در نهایت زمانیکه میخاسته متواری بشه با چاقو خراش بسیار سطحی روی صورت دوستم انداخته.
الان چطور میتونه پیگیری کنه با توجه به اینکه میگه هیچ شاهدی نداره و چهره شخص هم پیدا نبوده و گویا زخم هم به قدری سطحی هست که زمان زیادی نمیبره رفع شه.
لطفا مراحل لازم رو با جزئیات بفرمایین که دقیقا کجا و چطور اقدام کنن و باتوجه به نبودِ مدرک و شاهد اصلا نتیجه ای داره ؟!

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
با توجه به اینکه دلیل اثباتی ندارید و از طرفی مجرم متواری شده بهتره صرفنظر کنید