مشاوره حقوقی رایگان - آیا زوج هنگام طلاق مانند زوجه نصف از اموال به‌دست ‌آمده را میتواند صاحب شود

با سلام من و من و همسرم منزل مسکونی را را خریداری نموده ایم که بیشتر پول آن را بنده طبق سند و مدرک پرداخت کرده ام حالکه از هم جدا شده ایم آیا بنده میتوانم ملک خود را از همسرم پس بگیرم با توجه به اینکه سند به اسم ایشان است و علاوه بر این ملک یه آپارتمان دیگر نیز به همین صورت مبلغ را اینجانب داده ام که همه مبالغ از چک کارمندی اینجانب بوده و این ملک هم به نام ایشان است، لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر حق تنصیف اموال ، فقط به نفع زوجه ، قابل شرط در
عقد نامه می باشد
درمورد مشکل دوم شما هم باید حضوری بررسی بشود تماس بگیرید

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

با سلام در پاسخ به قسمت اول سوال: خیر شرط تنصیف دارایی زوج مربوط به زمانی است که شوهر بخواهد بی دلیل وبدن اینکه زوجه دچار تخلف از روابط زناشویی شده باشد بخواهد همسرش را مطلقه نماید از سوی دادگاه طبق مقررات اعمال می‌شود وزوج باید تا نصف دارایی خودش را که در ایام زناشویی بدست آورده به زوجه تملیک و او را طلاق دهد. در خصوص قسمت دوم سوال در صورتیکه ثابت شود پولی که بابت ثمن معامله پرداخت شده به قصد باز پرداخت آن از سوی زوجه به شما بوده و هبه و.... نبوده میتوانید با تقدیم دادخواست واثبات ادعا از ایشان مطالبه کنید والا خیر