مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

شوهرم درخواست طلاق داده، در جلسه دادگاه قاضی حکم به تنصیف اموال داد و گفت 3دانگ از خانه را باید به نام من بزند اما الان که حکم نهایی از طریق ابلاغیه ثنا آمده نوشته 2 دانگ از خانه برای زوجه. سوال من اینه که اشتباه ثبت شده و با اعتراض درست میشه؟ چرا حکم نهایی با حکم کلامی قاضی فرق داره؟

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

سلام تنصیف یعنی نصف نصف احتمالا اشتباه تایپی هست ابتدا طی لایحه ای الکترونیکی درخواست اصلاح دادنامه را بفرمایید و حضوری مراجعه کنید تا اگر درست نشد مهلت اعتراض رو از دست ندهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود احتمالا اشتباه ثبت شده لایحه اصلاح رای دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حضورا به شعبه مراجعه نمایید
ممکن است حکم به دو دانگ صحیح باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حکم کلامی نداریم حکم چیزی است که در ابلاغیه ثنا شما صادر می‌شود و قابل رویت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اشتباه تایپی است درخواست اصلاح ارائه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شعبه مربوطه جهت پیگیری مراجعه شود.