مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف

باعرض سلام وادب بنده ماشین وآپارتمانی که درطول 11 سال زندگی بدست آوردم به نام فرزند6ساله خودکردم امروزدرجلسه دادگاه حضوریافتم وقاضی دستوردادتانیمی ازاموال بدست آمده راکه به نام پسرم هست بعدازطلاق به همسرم بدهم ومن چاره ای جزموافقت نداشتم آیا اموال فرزندم نیزمیتواندنصف شودوگرنه آیا میتوانم ازقاضی که این حکم راصادرکرده ومرادرعمل انجام شده قرارداده وگفته یاخودت توافق کن یاخودمان تصمیم قطعی رامیگیریم شکایت کنم؟؟؟تاتجدیدنظرشود؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می تونید قبول نکنید قانونا تنصیف اموال تا نصف دارایی در مورد اموال زوج صادر میشود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام کاربر گرامی طبق توافق وبندعقدنانه به دلیل اینکه درخواست طلاق از طرف شما بوده وطلاق به دلیل سومعاشرت وسورفتار زوجه نبوده بایستی نصف اموال که در زمان زناشویی بدست آورده ایید بنام همسر خود کنید.خیر اموال برای فرزند نصف نمی شود .شما می توانید دادخواست خود را مسترد کنید واز طریق طلاق توافقی اقدام کنید بایک وکیل مشاوره تلفنی انجام دهید بهتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعتراض نمایید در هر صورت امکان اثبات صوری بودن می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر امکان شکایت از قاضی راه به جایی نمیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید طلاق را ثبت نکنید و دادخواست خود را استرداد کنید تا زوجه حاضر به توافق شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شاید شما به علت فرار از دین این اقدام را انجام دادید وگرنه یکی از شروط تنصیف وجود داشتن آن مال است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما به قاضی اعلام کنید که حکم صادر نماید و سپس حتما اعتراض نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اموالی که به نام فرزند شماست قابل تنصیف نیست می توانید اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در حال حاضر فرزندتان مالک آپارتمان محسوب میشود و جزء اموال شما نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اموالی که به نام فرزند است را شامل نمیشود . ولی چون فرزند به سن قانونی نرسیده ما ولی قهری وی محسوب میشوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند

شرط تنصیف یکی از شروط ضمن عقد است و شوهر باید این امر را قبول و امضاء کرده باشد، و زوجه ناشزه نباشد. ثانیا،اموال در زمان زوجیت بدست آمده با‌شد. ثالثا،دادخواست طلاق صرفا از ناحیه زوج باشد. رابعا، اموال در زمان طلاق موجود باشد. خامسا،ممکن است بین 5تا50درصد متغیر باشدبستگی به تصمیم دادگاه دارد،شامل اموالی که به ارث رسیده نمیشود. بعد از طلاق به وجود می‌آید و قبل از آن قابل مطالبه توسط زوجه نیست.