مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و خسته نباشید

با سلام و خسته نباشید، اینجانب از کارفرمای خود بدلیل عدم پرداخت ده ماه حق بیمه شکایت نموده و سازمان تأمین اجتماعی پس از بررسی و جمع آوری مستندات مورد نیاز حکم به محکومیت کارفرما صادر نموده و پرونده را به واحد اجرائیات ارجاع داده تا حق بیمه مرا از راه قانونی بگیرند، کارفرما به هیچ عنوان حاضر به پرداخت نبوده و به بهانه های واهی از پرداخت حق بیمه اینجانب امتناع می نماید، پس ازمراجعه به سازمان تأمین اجتماعی ریاست شعبه از من خواستن تا با واحد اجرائیات همکاری نموده و اگر مالی سراغ دارم معرفی نمایم تا بتوانند با توقیف آن حقم را از کارفرمام بگیرند من نیز برای رسیدن به حق قانونیم اطلاعاتی را جهت بازداشت حسابها و اموال کارفرمام در اختیار اجرائیات گذاشتم تا بتوانن حقم را بگیرن و کسری سوابقم اصلاح شود ولی متأسفانه یکی از کارمندان واحد اجرائیات اطلاعاتی را که بنده در اختیاراشان گذاشتم به اطلاع کارفرمای بنده رسانده، حال کارفرما با پیغامی تهدیدآمیز توسط یکی از کارمندان اینجانب را تهدید کرده که به جرم خیانت در امانت از بنده شکایت می کند و یک سری تهدیدهای دیگر، با توجه به اینکه اینجانب برای رسیدن به حق قانونی خود یک سری اطلاعات را در اختیار اجرائیات گذاشته ام که حقم را بازپس گیرند آیا کارفرما می تواند از بنده به جرم خیانت در امانت شکایت کند؟ ضمن اینکه من دختر خانمی هستم مجرد با سابقه کاری 26 ساله که در تمام سوابق کاریم هیچ گونه مشکلی با کارفرماهام نداشته ام و نگهداری از پدر و مادر سالمند و مریضم نیز بر عهده من است که از آنها مراقبت می کنم شما رو بخدا مرا راهنمایی کنید آیا آنها این حق شکایت را دارن ؟ و اگر ازم شکایت کردن چطوری از خودم دفاع کنم که بیگناهیم ثابت شود؟

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام
برای شکایت کیفری باید جرم واقع شده و سوء نیت احراز شود. به صرف ادعای خیانت در امانت بدون دلیل و مدرک، هیچ تهدیدی برای شما وجود ندارد.

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.ایشان محکومیت مالی دارن و برابر قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی یکی از راه های وصول محکوم به معرفی اموال محکوم علیه و توقیف آن می باشد.بنابراین نگران نباشید و همانطور که همکارم راهنمایی کردن چون سونیت نداشتید جرمی واقع نشده است