مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی ملک

باسلام. پدر بنده یک مغازه در همدان رو سرقفلی می گیره. در زمان جنگ سرقفلی مغازه رو گم کرده. حالا بعد از گذشت 40 سال از مستاجری در مغازه مذکور که تمام سند آب برق گاز تلفن همگی بنام پدرم هست و حتی مفاصاحساب های پروانه کسب مغازه نیز بنام پدرم هست. وقتی از وراث یا همان مالکان تقاضای یک سرقفلی جدید کردیم ما را تهدید به شکایت از بابت تصرف ملک خود کردن. حال چگونه می توانیم سرقفلی یا سند مالکیت بگیریم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر از طریق دفترخانه سرقفلی گرفته شده به همان دفترخانه مراجعه کنند واگر نه و دلایل کافی برای سرقفلی موجود است از طریق دادگاه اقدام شود.

پرسشگر :

ممنون از جواب دهی شما. منظور از دلایل کافی برای سرقفلی دقیقا چه مدارکی است. یعنی با مفاصاحساب کسب و پیشه که حدود 45 سال سابقه می باشد و یا سند آب و برق و گاز که بنام پدرم می باشد می توان استناد کرد و برای دادگاه دلیل محکمه پسند به حساب میاد ؟؟؟؟

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام نمیتونه شکایت کن .. حتی اگه سرقفلی را نتونید ثابت کنید حق کسب و پیشه بهتون تعلق میگیره

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام اگر اجاره ها را به حساب ثبت واریز کرده باشه