مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی وزارت بهداشت..

با سلام خسته نباشید.
بنده الان دوسال به عنوان نیروی شرکتی وزارت بهداشت مشغول به کار شده ام درحالی که من با ازمون و تمام مراحل گزینیش وجدب روپشت سر گذاشته ام والان به عنوان نیرو پیمانگاری هستم ایا میشه به من جواب بدید ببینم ایا خبری از تبدیل وضعیت ما نیروهای شرکتی وزارت بهداشت هست ؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی وزارت بهداشت تبدیل وضعیت شرکتی تبدیل وضعیت