مشاوره حقوقی رایگان - آیا اعیان همچون عرصه شامل تغییر کاربری اراضی غیر مجاز تلقی میگردد؟

با سلام خدمت اعضای محترم گروه دادراه
عرض شود خدمت بزرگواران که بنده یک زمین زراعی دارم که 15 سال قبل آن را به باغ میوه مبدل نموده‌ام و در حدود چهار سال قبل یک انباری برای حفظ ادوات و جمع آوری محصولات کشاورزی به مساحت 15 متر مربع در داخل باغم احداث نموده بودم الان تازگی ها نیز یک اتاقک نگهبانی و کارگری (اعیان) در بالای انبار (عرصه) احداث نمودم الان جهاد کشاورزی از بنده به دلیل تغییر کاربری غیرمجاز شکایت نموده است با توجه به اینکه بزه تغییر کاربری از جرایم تعزیری درجه 7 محسوب می گردد و بعد از سه سال به دلیل شمول مرور زمان تعقیب و مجازات و قلع و قمع مستحدثات نیز موقوف میگردد آیا الان جهاد می تواند بنای احداثی بنده را تخریب نماید؟ چون بنده عرصه را در پنج سال قبل ساخته ام و مشمول مرور زمان است آیا اعیان نیز همچون عرصه جزء تغییر کاربری غیر مجاز محسوب می گردد یا خیر؟ یا قضات معمولا عرصه را جزء تغییر کاربری غیر مجاز تلقی میکنند؟ ممنون از پاسخ و جلب توجهتون به اظهارات بنده حقیر سپاسگذارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مشمول مرور زمان نخواهد شد چون شما به تازگی انبار و اتاق را ساخته اید و می تواند دستور تخریب ملک را
صادر نماید مگر ..