مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط

سلام. شخصی با حکم اعسار به پرداخت 30 میلیون تومان و اقساط یک میلیون تومان در ماه محکوم شده است و از پرداخت اقساط خودداری می کند. مبلغ کل بدهی بیش از 120 میلیون است.
دو سوال دارم:
1- آیا می توانم از دفاتر قضایی لایحه جهت اطلاع اجرای احکام بفرستم و آیا خوداجرای احکام پیگیری خواهد کرد؟
2- آیا می توانم با توجه به کم بودن میزان قسط جهت تعدیل اقساط اقدام کنم و آیا قاضی قبول می کند؟

ممنونم ازتون

پاسخ ها :

پور مینا سالم

پور مینا سالم :

استان :

باسلام1_عدم پرداخت هریا از اقساط مجوز اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی است. 2_بله امکانش هست