مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر و خانواده همسر

باسلام 3سال است که با وجود دخالت های خانواده شوهرم زندگیم رو دوست داشتم تحمل کردم ولی هرچه که میگذره میبینم بدتر میشه دیشب خواهرشوهرم با شوهرش امدن که منو کتک بزنن حالا چجوری باید اینترنتی از همسر و خانوادش شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام شما ابتدا اگر درگیری صورت گرفت با پلیس 110 تماس بگیرید تا از کلانتری محل برای صورتجلسه مراجعه شود بعد از آن اگر زد و خورد صورت گرفت و پزشکی قانونی مراجعه کنید و مدارک پزشکی خود را و گواهی پزشک را ضمیمه پرونده تان داشته باشید و اگر شکایت کیفری مبنی بر تهدید فحاشی و یا ضرب و جرح هم مطرح می‌کنید گواهی پزشک را ضمیمه کنید جهت نیاز به اطلاعات بیشتر در اجرای این پروسه تماس بگیرید

فاطمه  ايزدي فيروز اباد

فاطمه ايزدي فيروز اباد :

سلام شما باید به دفتر خدمات قضایی محل سکونتتان تشریف ببرید وثبت ثنا انجام دهید وانجا شکایت ضرب وجرح ا نجام دهید در این خصوص حتما باید شاهد یا گزارش کلانتری جهت اثباتش داشته باشید