مشاوره حقوقی رایگان - شکواییه

با سلام بند میخاستم از همسرم و خوانواده ایشان که در حال طلاق هستیم بخاطر ازار کودک شکایت کنم ایشان چند بار است که تا مرض جنون فرزند 8 ساله من را می‌رسانند یا تهدیدش میکنند با از او سوء استفاده میکنند مثل اینکه به خودش و من میگویند نمیخامش ولی شکایت برای حضانت میکنند که موقع دیدنش جلوی مامور به دروغ با فرزندم به خوبی حرف میزنند و اینکه پدر او من و پسرم را وقتی با موتور بودیم زدند وقتی ساعت 3 شب برای ایجاد ترس به درب خانه من امدند پسرم تا مرض جنون رفت از قبل هم پسر من را همیشه کتک میزد و پسرم را با اینکه مدرسه میرفت همیشه بعد از ساعت 3 میخواباند خواستم ایا در این راه موفق به دور کردن این اشخاص از خود و فرزندم میشوم و توضیح مختصری به من دهید که از چه راهی وارد و چه نوع ادله ای ارائه دهم با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت خود را مطرح نمایید و بررسی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اغلب این موارد جرم است شکایت کنید تا رسیدگی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید شکایت کنید تا تحقیقات لازم انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید وکیل بگیرید و شکایت نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چندین بخش دارد که باید بررسی هر بخش را مجزا انجام داد و سپس به نظر قطعی رسید