مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی وثیقه در قبال اعسار

با سلام و خسته نباشید
یکی از آشناهای ما به جرم کلاهبرداری 6 سال پیش افتاد زندان و محکوم به پرداخت 27 میلیون نقد شد اون هم به شکلی که اگر پول شاکی ها را ندهد (رد مال) آزاد نمیشود حتی با اتمام مدت زندانی.
بعد از 5 سال حبس و اتمام مدت زندانی و بخشیده شدن بدهی به دولت درخواست اعسار داد و دو شاهد به دادگاه ارائه کرد.
قاضی اعسار رو قبول و مبلغ 7 میلیون برای پیش پرداخت و ماهی 1 میلیون تومان تعیین کرد ولی برای پرداخت 7 میلیون درخواست فیش حقوقی کردند.
الان 7 ماهی از آزادیش گذشته ولی نه پولی ازش خواستن و نه از حساب صاحب فیش کم کردن بلکه بعد از 7 ماه دادگاه درخواست 7 میلیون تومن کرد (با توجه به صحبت قاضی میبایست برای شروع پرداخت های ماهانه هم شاکی درخواست میداده که بعد از 7 ماه این اتفاق افتاده) ، این شخص قادر به پرداخت 7 تومن نبود ولی داخل حسابش 2 میلیون داشته و دادگاه حساب رو بسته و پس از مدت تعیین شده پول رو برداشت و حساب رو باز میکند.
سوال ها :
1-آیا همچین چیزی ممکن است : درخواست 7 میلیون بعد از 7 ماه به جای پرداخت اقساطی؟
2-آیا باز هم ممکنه همچین چیزی پیش بیاد(درخواست مال بعد از چند ماه) یا الان که شاکی درخواست داده از این به بعد باید اقساطی پرداخت؟
3-آیا میتوان با وجود پرداخت 7 میلیون به عنوان پیش پرداخت و 2 میلیون به عنوان مابقی باز هم فیش حقوقی رو برداشت؟اگر بله به چه شکل باید اقدام کرد؟
4-آیا ضامن میتواند بدون معرفی متهم فیش خود را بردارد؟
5-در صورتی که متهم قادر به پرداخت نباشه آیا از فیش ضامن مابقی مبلغ کسر میشود یا متهم دوباره به زندان می افتد؟ آیا قادر به انتخاب هر کدوم هستیم یعنی پرداخت یا زندانی شدن؟
6-اگر متهم فرار کنه هم همون حکم ناتوانی در پرداخت رو داره؟
ممنون میشم اگر به تمامی سوالات پاسخ دهید. آبروی چند خانواده در خطره
انشاالله موفق باشد

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
به نظر من به یک وکیل به صورت حضوری مراجعه کنید و‌تمام سوالهاتون رو بپرسید