مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به من میرسه ؟

سلام . من یه ماشین خریده بودم که حدود بیست روز پیش توقیف پلاکش کردن و ماشین رفت پارکینگ. من ماشین رو به صورت قولنامه ای خریده بودم و اون طرف هم ماشین رو قولنامه ای خریده. حالا هی زنگ میزنه به صاحب اولی ماشین . اون میگه که پونصد تومن طلبش پایه ای تنظیم سند مونده . واسه اون پنج میلیون میخواد و نمیاد سند بزنه . حالا منم یه درخواست الزام به سند دادم . خواستم بپرسم . الان که ماشین منو گرفتن و وقت دادگاه منم انداختن دوماه دیگه ایا میتونم پول پارکینگ ماشین و بقیه خسارت اعم از این که ماشین وسلیه امرار معاش منه . و پول تنظیم دادخواست و اینکه وکیل بگیرم و .... رو مطالبه کنم ؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر در صورت محکومیت طرف دعوا کلیه خسارات قابل وصول می باشد

مهشید فروزان مفرد

مهشید فروزان مفرد :

استان :

سلام بله در دادخواست هزینه وکیل و دادرسی و خسارات را مطالبه کنید البته که طبق تعرفه پرداخت میکنند