مشاوره حقوقی رایگان - رجوع در طلاق خلع

من و همسرم یک سال میشه جدا شدیم زن من تو عده اومد خونه من به قصد زندگی هم زبانی هم جنسی اما ما این قضیه ثبت نکردیم الانم موندم چی کار کنم آیا زن من هنوز به من محرم است چون خودش اومد بعد طلاق رجوع کرد منم رجوع کردم اما ثبت نکردیم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نوع طلاق چی بوده؟
درطلاق رجعی یعنی طلاقی که تنها به درخواست مرد است مردمیتواند درزمان عده به طلاق رجوع کند ولی اگر طلاق باین باشد یعنی مثلا اگر طلاق ازنوع طلاق توافقی یا طلاق به درخواست زن باشد دراین نوع ازطلاق نمی توانید به طلاق رجوع کنید باید نوع طلاق را بگویید که طلاق به چه صورت بوده است؟

یک وکیل

سلام چنانچه در زمان عده که دادگاه در رای صادره تعیین نموده رجوع صورت پذیرفته محرم هستید اما اکر عده در رای تعیین نشده یا خارج از عده رجوع کردید رجوع قابل قبول نیست