مشاوره حقوقی رایگان - رجوع بعد از طلاق

سلام از زن سابق خود طلاق گرفتم ولی بعد از یک ماه با هم صیغه محرمیت 6ماه خوندیم صیغه هم تا آخر همین ماه هست میخواستم بدونم میشه دیگر نرویم صیغه محرمیت بخونیم همون دائم بشود با هم زندگی کنیم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

برای دایم شدن نیاز به جاری شدن خطبه دایم و ثبت ازدواج دایم است( ثبت نکنید، مرتکب جرم شده اید).

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شمااگر طلاق رجعی داده اید ودر ایام عده زن به ایشون رجوع کرده اید که نیازی به صیغه نبوده اگر هم ایام عده زن گذشته است واقدامی جهت رجوع نکرده اید بعد از ان صیغه محرمیت خوانده اید که بااتمام صیغه مجدد برهم حرام میشوید مگراینکه عقد دایم نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که طلاق شما رجعی بوده باشد رجوع و زن شما بر شما حلال است در غیر این صورت شما بر یکدیگر حرام موبد هستید یعنی هرگونه روابط شما حرام است و فرزند زاده از این موضوع نیز نامشروع است زیرا در زمان عده اقدام به رجوع نموده‌اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نوع طلاقتان دارد اگر رجعی باشد تحت شرایطی امکان پذیر است

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

باید مجدداً عقد نکاح دائم خوانده شود.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

مکلفید رجوع خود را اعلام و طلاق واقع شده را مرتفع کنید