مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل دادگاه در دادخواست نفقه فرزند

سلام. همسرم پس از طلاق همراه با فرزندم در تهران ساکن شده اند در حالی که من در کرمان ساکن هستم و شغل و کارم کرمان است. اکنون همسر سابقم دادخواست نفقه فرزندم را در تهران ثبت کرده است. آیا من میتوانم به دلیل سکونت در کرمان اعتراض کنم و او را مجبور کنم دادخواست نفقه را در کرمان ثبت کند؟ با تشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
خیر . زن حق دارد در دادگاه محل سکونت خود طرح دعوی کند .
اگر فرزند پسر کمتر از 15 سال و دختر کمتر از 9 سال تمام داشته باشند ، همسرتان نمیتواند بدون رضایت شما محل سکونت وی را تغییر دهد .
موفق باشید