مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

با سلام، خانم من ازدواج دومشون هست با من، حدود 9 سال پیش جدا شدن و در قبال بخشیدن مهریه حق اولاد به خانومم دادن.
و نفقه ای ک اون سال دادگاه تعین کرد و گاهی میدادن گاهی نمیدادن.
با گذشت 9 سال و با وجود تورم هایی ک در طول این سال ها بووجود امده، نفقه پرداخت نمیکنن. خواستم بدونم برای اینکه بتونیم شکایت کنیم خودمون، و وکیل نگیریم به خاطر حق وکالتی ک باید بدیم و شرایطش نیست چه کار باید کنیم. باید همون دادگاهی بریم که طلاق گرفتن؟ خودمون از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میتونیم اقدام کنیم یا راه دیگ اگه داره ممنون میشیم راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دفاتر قضایی از دادگاه صادر کننده حکم تقاضای تعدیل نفقه کنید