مشاوره حقوقی رایگان - استعلام وکالت نامه با کد ملی و شماره دفتر خانه

سال 97 وکالت نامه بلاعزل به یک آقا چند روزه دادیم ولی چون به دفترخانه اطمینان ندارم و هیچ مدرکی از قرارداد وکالت نامه ندارم میخوام از قراردادم استعلام بگیرم به اداره ثبت مراجعه کردم ولی فایده ای نداشت گفتند نمیشه لطفا راهنماییم کنید به کجا مراجعه کنم و چطور استعلام بگیرم

پاسخ ها :

استعلام وکالت نامه وکالت نامه