مشاوره حقوقی رایگان - درگیری ناموسی

سلام من به همراه پسر داییم به کافه جنگلی رفته بودیم بنده برای دو تا دختر سوت زدم اونها رفتند به دوست پسرا شون گفتن که تو الاچیق امدن و به ما حمله کردم ک با اونها درگیر شدیم و چاقو زدیم انها شکایت نکردن و صاحب پارک شکایت کرده برای خسارت ما هم گفتیم خسارتی پرداخت نمیکنیم چون آنها حمله کردن به نظر شما میتونن محکوم کنن اگه کنن مجازاتش چی هست

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بله درصورتیکه شکایت کیفری کنند به پرداخت جزای نقدی و جبران خسارات وارده محکوم خواهید شد .
موفق باشید