مشاوره حقوقی رایگان - درگیری ناموسی

سلام . پدرم در محل کار با همکارش درگیری لفظی داشته و شخص مقابل بهش فحش ناموسی داده و درگیر شدن و پدرم با اسلحه بهش شلیک کرده ، اون شخص یک روز بیهوش بود و الان حالش خوبه ، میشه بگید پرونده چه حکمی داره و چه کاری میتونم انجام بدم تا نتیجه بهتری داشته باشه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود احتمال حبس و دیه برای پدر وجود دارد
وکیل دادگستری اختیار نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام

پدرشماهم متقابلا از او شکایت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیه وحبس محکوم میشود بهتر است رضایت بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای پدر شما مجازات حبس و دیه تعیین میشه و پدر شما در خصوص توهین و فحاشی می تواند از نامبرده شکایت کند.