مشاوره حقوقی رایگان - درگیری ناموسی

سلام
در مواقع ناموسی من دچار تردید میشوم که درگیر شوم یا نه چون در غیر اینصورت به من بی غیرت خواهند گفت و در صورت درگیری ممکن است در قانون دچار دردسر شوم ممنون میشوم توضیحاتتان کامل باشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شرایط و اوضاع شما باید به طور دقیق واکاوی شود تا ببینیم می‌توان به دفاع مشروع استناد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حد دفاع مشروع باشد قانون از شما حمایت می کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قطعاً در صورت درگیری باید در دادگاه پاسخگو باشید.
اگر ناموس شما حجاب را رعایت کنه و در این صورت کسی تعرض کنه می توانید در حد متعارف در گیر شوید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

خونسردی خود راحفظ کنید تبعات عصبانیت جبران ناپذیراست

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام غیرت با درگیری معنی نمی شود، هر مسئله ای را از مسیر قانونی خود حل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درگیری در هر حال درگیری است اینکه موضوع ناموس است و از طریق بزه دیده تحریک صورت می گیرد در قانون به آن اشاره شده است و از موارد تخفیف مجازات بر شمرده شده است‌‌.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در همان لحظه به پلیس 110 تماس حاصل فرمایید ، عواقب درگیری ممکن است موجب صدمات روحی و جمسی جبران ناپذری برای شما ، خانواده و طرف مقابل داشته باشد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق درگیری ندارید جرم است ، فقط یک مورد است و آن این است که زن را در حال جماع با مرد غریبه ببینی که میتوانی هردو را بکشی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست بررسی شود که منظور شما از درگیر شدن چه می‌باشد