مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و مزاحمت

با سلام و خسته نباشید . من حدود 13 سال پس از ازدواج از همسر خود با وجود یه بچه جدا شدم و پس از 4 سال مجددا با همسر سابقم به توافق رسیدیم و قصد ازدواج مجدد داریم . ولی در مدت طلاق همسر سابقم با فردی ارتباط داشته (صیغه) و او تهدید کرده در صورت جدا شدن (پس از خاتمه صیغه) از وی بلایی سر او خواهد آورد و نیز این فرد به صورت نامشخص دسترسی به شماره من پیدا کرده و تهدید کرده که به محل کار من آمده و آبروریزی خواهد کرد و نیز آدرس منزل را پیدا کرده و مزاحمت بوجود می آور. با توجه به این که هنوز عقد رسمی بدلیل ترس از تهدیدات فرد مورد نظر صورت نگرفته و اینکه فرد آرام و آبروداری هستم و به آن خیلی اهمیت میدهم و حتی با این که خلاف از سمت من نمیباشد و فقط از آبروریزی و مزاحمت فرد مورد نظر می ترسم چه کار باید انجام دهم . لازم به ذکر است این فرد یکی از افراد به قوله خودشات لات می باشد که از هیچ کاری کوتاهی نمیکند. ضمنا برنامه ضبط صدا و تماس نیز روی گوشی نصب کرده ام آیا قابل استناد می باشد. لطفا کمکتان را دریغ نفرمایید .

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام. شکوائیه باعنوان مزاحمت و تهدید مطرح کنید و چنین شخصی را به دادسرا بکشانید