مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهدید

با عرض سلام و خسته نباشید و احترام.
موردی که بنده مطرح میکنم شاید براتون عجیب باشه اما خب متاسفانه باید بیانش کنم و به خاطر مساله آبرو، فعلا شرایط حضوری رفتن پیش وکیل رو ندارم.
یک پسر 27 ساله هستم، معلم و متاهل هستم و سعی کردم تا به امروز زندگی آبرومندانه ای داشته باشم. متاسفانه از زمانی که یادم میاد، خواهرم که حدود 6 سال از من بزرگتر هستش، مشکلات شخصیتی و روانی مختلفی داشتن و ما چندین بار پیش روانشناس هم رفتیم. ( منظورم از چندین بار از زمانی که ایشون 27 سال بودن تا الان که 33 سال دارن. در خونه پدر و مادرم زندگی میکنن و چندین بار خواستن از خونه برن و جداگانه زندگی کنن که بالاخره پدرم موافقت کردن. اما حالا که موافقت صورت گرفته، ایشون با فحاشی و بی ادبی، خانه را به چنان کارزاری تبدیل کردن که آبرویی برای ما جلوی همسایه ها نگذاشتن. از طرفی چون پدرم هم مدرس دانشگاه هست و مادرم هم معلم، سکوت میکنه که آبرویش حفظ بشه ولی خواهر بنده، حدود دو ساعت و نیم ( بدون هیچگونه اغراقی، وویس هاش رو گرفتم ) داد میزد و میگفت عوضی و کثافت. بعد هم دست مادر رو چنان کشیدن که دستشون زخم شد و من هم برای جدا کردنشون، خواهرم رو هل دادم و درگیری صورت گرفت. ایشون هم اون قدر گلوی بنده رو فشار داد که کبود شد. جای چنگ هایی که بنده رو گرفتن هم روی گردن و دست بنده هست. در نهایت هم تهدید میکنن بنده رو که اگر حرفی به این مساله من یا پدرم جایی بزنیم، میان و محل کارمون، آبروریزی میکنن. ما باید چی کار کنیم؟ ایشون هرچیزی که میشه میگن که در سنین کودکی و جوانی، تنبیه شدن توسط والدین بنده، که بسیاری شون اغراق هست. حتی ایشون در چند سال متمادی، با پسرهای از فرهنگ پایین تر در ارتباط بودن که مساله بسیار آبروریزی شد و ... . سوال من این هست، چطور میتونم اقدامی کنم؟ چطور میتونم از خانواده ام محافظت کنم؟ بدون این که تهدید های ایشون به محل کار بنده، آسیبی نزنه؟ الان چندین روز هست هر چند ساعت یک بار به پدر و مادرم فحاشی میکنه و کار مادرم به جایی رسید که دیشب نزدیک بود اورژانس بیاد خونه مون. از طرفی دیگه چون میدونه ما سر آبرومون حساس هستیم، تماس گرفتن با 110 و پشت تلفن رو به ما میکنن و میگن که میخواید آبروتون رو ببرم پلیس بیاد این جا و اهل محل ببینن؟ باز هم میگم چندین بار پیش روانشناس هم رفتیم اما ایشون با روانشناس هم ارتباط مناسبی برقرار نمیکنه و حتی با این افراد هم محترمانه برخورد نمیکنه. چه باید کنم؟ ملتمسانه دوباره این سوال رو مطرح میکنم. چه باید کنم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
با پلیس تماس بگیرید و این حد تر نگرانی از آبروریزی موجه نیست