مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مال

سلام. پدرم چند ساله فوت شده. مادرم زمینی داره که به نام خودشه و قصد داره بین من و برادر و خواهرانم تقسیم کنه. به جز برادر بزرگترم که زمینی رو قبلا بهش داده و مادرم قصد نداره از این زمین چیزی بهش بده. آیا مادرم میتونه از این زمین چیزی به برادرم نده؟ چون از برادرم راضی نیست

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود اگر زمین به نام مادر باشد هر طور که خواهد و به هرکی که بخواهد می تواند بدهد یا ندهد و منعی وجود ندارد