مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد برای طلاق

سلام، وقتتون بخیر.
برای عقد از من حکم رشد نخواستند. الان که خواستم طلاق توافقی بگیرم چون سن من کمتر از 15 سال هست، از من حکم رشد خواستند. میخواهم بدونم چطوری باید حکم رشد بگیرم و از کجا باید اقدام کنم؟ ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست به خواسته اثبات حکم رشد در دادگاه خانواده مطرح نمایید
و سپس در جلسه دادگاه ، قاضی از شما سوالاتی را می پرسد تا مشخص بشود که شما عقل معاش و امور مالی را دارید یا ندارید

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

سلام بایستی دادخواست به خواسته تقاضای صدور حکم رشد توسط ولی شما پدر در صورت نبود پدر جدپدری و درصورت نبود اونیزقیم قانونی شما به اسم شما به دادگاه از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم می کنند