مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام.
بنده مدتی است که با خانومم به اختلاف خوردیم.
ایشان 4 ماه هست که از خونه رفتند و بنده 4 الی 5 بار برای ایشان اظهارنامه برای این که تمکین کنند و به خانه برگردند فرستادم اما نیامدند و بنده هم دادخواست الزام به تمکین دادم.
ایشان هم در شورای حل اختلاف حاضر نشدند و لایحه ای تنظیم نمودند که در آن به بنده تهمت های فراوان زده شده است اعم از این که خودت من رو بیرون کردی، ،کلید رو عوض کردی، به همسایه ها گفتی من رو راه ندهند و ...
1- آیا من میتوانم اعاده حیثیت کنم؟
2- حسابی که نفقه براشون نفقه واریز میکردم رو بستند البته بنده اظهارنامه دادم که حساب معرفی کنند و یک حساب در بانک دیگری داشتند که بنده مجددا پول به آن واریز کردم. آیا میتوانند ادعای عدم پرداخت نفقه کنند؟ چون در لایحه قید کرده بودند دادخواست بنده صرفا جهت عدم پرداخت نفقه است؟

پاسخ ها :

اعاده حیثیت تهمت ادعای عدم پرداخت نفقه نفقه اعاده حیثیت عدم تمکین تهمت