مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک توسط همسر فروشنده

سلام. من میخواهم در دفتر اسناد رسمی یک آپارتمان بخرم. به من گفته شده که ممکن است فروشنده یک هفته قبل از فروش، طی یک قولنامه همین آپارتمان را به عنوان مهریه به خانومش داده باشد و این خانم هم با همدستی شوهرش از روی عمد ملک را توقیف نمی کند تا معامله ما صورت بگیرد. بعد از معامله این خانم از من شکایت خواهد کرد که با شکایت این خانم دادگاه آپارتمان را از من خواهد گرفت. فروشنده هم از کشور فرار خواهد کرد. من باید چی کار کنم تا این خانم نتواند آپارتمان را از من بگیرد؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگر از این موضوع خبر دارید معامله نکنید...
در صورتیکه این موضوع در حد حدس و گمان است قاعدتا این موضوع بی معنی ست...