مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد ممانعت و مزاحمت ملکی

با عرض سلام و ادب خدمت وکلای محترم اینجانب در سال 93 به صورت لفظی مقدار 350 متر زمین کشاورزی را از شخصی خریدم و بابت آن یک چک در همان سال دادم و پرداخت گردد به صاحب ملک و ازسال 93 تابحال زمین تحت تصرف و مالکیت اینجانب بوده و میباشد تا اینکه در سال گذشته شخص مورد معامله فوت نمود فی الحال احدی از وراث اینجانب را منع به ورود به ملک و تهدید نموده و خواستار قولنامه میباشد نسبت به خرید و فروش در حالیکه همسر و فرزند آن مرحوم از معامله اینجانب با همسر و پدرش آگاه بودن با این اوصاف راه کار من چیست چک را نیز حامل نوشتم و پاس گردیده است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال در صورت اختلاف شما باید مالکیت خود را اثبات کنید و دادگاه به راحتی معامله شفاهی را نمی پذیرد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر در حال حاضر بیع نامه وجود ندارد پس کار سخت شد ولی می‌توان راهی پیدا کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست اثبات بیع به طرفیت ورثه بنمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طرح دعوی اثبات مالکیت با استناد به شهادت شهود و اقرار وراث

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در خصوص ممانعت از حق شکایت کنید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

باید از طریق سایر وراث ،اگر قبول دارند ، و شهات دت شهود دعوی اثبات مالکیت را مطرح و حکم اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را اقامه نمایید و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما همچنان در ملک تصرفات داشته باشید. اگر آنجا سند رسمی دارد نسبت به دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی اقدام کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دادگاه مالکیت خود را با شهادت شهود ثابت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که قولنامه فی مابین شما و شخص مذکور وجود دارد و شما را جهت ورود ملک مزاحمت و ممانعت می نماید می توانید دادخواست مناسبی رو علیه و اقامه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دال بر مالکیت دارید جهت اثبات مالکیت دادخواست دهید. سوال دیگری اگر بود تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.صرف تصرف دلیل مالکیت نیست.دادخواست اثبات مالکیت واثبات وقوع بیع به طرف ورثه دهید وبامدارک ازجمله شهودوچک مالکیت خود رااثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید به استناد شهود و سایر مدارک مالکیت خود را اثبات نمایید