مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت با مرد متاهل

با سلام. خانمی مطلقه هستم و در 26 بهمن 99 با آقایی آشنا شدم که پلیس هستند و گفتند که خودشون هم یک سال هست که جدا شدند. به صورت لفظی خودمون صیغه خوندیم و وارد رابطه شدیم. مدت صیغه به درخواست خودم برای آشنایی اولیه 2 ماه است و مهریه ام یک حلقه که برای من خرید. چون گفتند شناسنامه در درگیری های طلاق گم شده است و زمان میبرد تا المثنی بیاید، من اجبارا قبول کردم و گرنه تمایل داشتم که محضری باشد.
بعد از گذشت 1 ماه با توجه به این که ایشون دائما و به صورت تقریبا تمام وقت به غیر از تایم های کاری با من وقت میگذارند، من شک به متاهل بودن نکردم و ایشون هم به گفته ی خودشون چون علاقه مند شده بودند نتونستند بگویند که متاهل هستند و از ترس این که من قبول نکنم و رابطه را تمام کنم.
بعد از مشکوک شدن من و اصرارهای شدید برای گفتن حقیقت را گفتند که یک دختر یک ساله دارند که پیش همسر هست و من رو با خانوادشون آشنا کردند و بچه رو آوردند و با من آشنا کردند. ولی باز هم من شک داشتم که ممکن هست متاهل باشند چون خیلی برای من مهم بود.
تا این که به تازگی با اصرار مجدد خودم از او خواستم تا حقیقت رو بگوید و اعتراف کرد که زن دارد و هنوز طلاق نگرفته است ولی میگوید اصلا رابطه ای با هم ندارند و توجیه او هم این هست که چون زن مهریه را گرفته است و مشکلاتی با خانواده و خودش دارد، دیگر دوست ندارد با او باشد و فقط به دلیل بچه و ترحم و دلسوزی و گریه زاری های او اجازه داده که او پیشش بماند و چون پشتوانه ای ندارد و این که فرزند او هنوز کوچک است و تقریبا اصلا خانه نمیرود و بیشتر همسر او پیش مادرش هست.
خودم هدفم با این شخص در صورت امکان ازدواج است یا حداقل رابطه ی بلند مدت علاقه ی شدید به این که پلیس هست دارم یکی از آرزوهای من بوده است. از همه لحاظ باهم تفاهم داریم و خیلی با هم خوبیم و از هیچ نظر برای من کم نمیگذارد و مطمئن هستم که به جز من با کسی رابطه ای ندارد
پس از کلنجار رفتن با خودم و کلی بیخوابی و فکر و خیال که چرا قبل از رابطه نگفته که متاهل است و تصمیم را برای من سخت کرده است، تصمیم گرفتم به عقد موقت این آقا دربیایم ( البته هنوز با خودش مطرح نکردم ولی میدونم که مشکلی ندارد) و کنارش باشم چون طبق گفته های خودش تقریبا 70 درصد مطمئن هستم که ممکن است در سال آینده از همسر خود جدا شود.
در صورت گرفتن حضانت بچه من مشکلی بابت نگهداری از فرزند را هم ندارم چون خیلی بچه دوست دارم.
آیا این کار من درست است؟
آیا از نظر قانونی خطری من رو تهدید میکند؟
این کار چه عواقبی دارد؟
احتیاج به تائید و مشاوره غیر تلفنی دارم شرایط مالی وکیل یا مشاوره رفتن رو هم ندارم.
واقعا ناراحت هستم و نمیدانم تصمیم درست چیست با توجه به این که این مشکل 99 درصد خانم ها هست لطفا پاسخ سوال من رو بدهید و من رو از عواقب این کار مطلع کنید.
ممنون که وقت گذاشتید.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام ایشان متاهل هستند وبهتر است شما با ایشان قطع رابطه کنید تا شخص واجد شرایط و مناسب وارد زندیگتان شود