مشاوره حقوقی رایگان - حکم مستوجب تعزیر

سلام. خیانت در امانت مستوجب تعزیر یعنی چه ؟ ممنون.

پاسخ ها :

حکم مستوجب تعزیر خیانت در امانت

سوالات مرتبط

مستوجب تعزیر
باسلام دادگاه برایم حکم مستوجب تعزیری رای داده میخواستم ببینم چکار میتونم بکنم....
حکم مستوجب تعزیر و قرار منع تعقیب چیست؟
همسر من از خانه متواری شده به همراه فرزندانم و دو عدد عابربانکم را که مبلغ بیست و سه میلیون پول در یک روز از حسابم برداشت کرده و تعدادی سکه پارسیان و مقداری اجناس و تمامی مدارک شخصی ام را به سرقت برده...
طلا
سلام من تو دوران عقد هستم دارم از همسرم جدا میشم معلومه که همه خانواده ها سر عقد یه سری طلاها به عروس میدن این اقا میخواد طلاها رو پس بگیره منم فروختم ایشون نگفتن به عنوان هدیه بخاطر اینکه دستشون به ط...
تهدید به شکایت برای خیانت در امانت.
سلام من 8 ماه در شرکت خصوصی کار کردم و سی میلیون بابت سفته ضمانت به شرکت دادم الان که از شرکت خارج شده ام و بابت دریافت حقوق و مزایای معوقه به اداره کار رفته و حکم گرفته ام کارفرما دائما از طریق...
خیانت در امانت
ایا میشود از یک سند امانت همزمان هم در دادگاه کیفری شکایت کرد و هم در شورای حل اختلاف حقوقی شکایت کرد...