مشاوره حقوقی رایگان - مستوجب تعزیر

باسلام دادگاه برایم حکم مستوجب تعزیری رای داده میخواستم ببینم چکار میتونم بکنم.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درود اگر در مهلت اعنراض هستید، از حوم صادره تجدیدنظر خواهی کنید( اگر دلایل محکم بر نقض حکم دارید) و الا از حوم تمکین نمایید( اعمال ماده 442) تا یک چهارم از حکم تخفیف یابد. در هر حال پاسخگویی دقیق و انتخاب تصمیم نهایی نیاز به بررسی حکم صادره، نوع جرم و ادله شما دارد.