مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر به دلیل آزار و اذیت

با سلام. من 19 سال دارم و فرزند اول هستم. از همون بچگی پدرم من و مادرم رو اذیت میکرد و کار هایی که این با خانواده اش کرد دشمن با اسیر ها نکردند. با اتو مادرم رو میسوزوند و خونه رو به هم میریخت. سر هرچیزی دعوا میکرد و کل عمر من دعوا و کتک کاری داشتیم. برادرم رو از یک سالگی میزد و کف پای او میخ میزد. خیلی کار ها که جا نمیشود. با کل فامیل مادری ام قهر هستیم و وقتی با مادرم دعوا میکند پای بقیه هم وسط میکشد تا اذیت کند. تقصیر مادرم هست که هی هیچی نگفته است و او شیر شده است. حالا هم ما چهار تا رو بیرون انداخته است. مادرم میترسد و هیچ کار نمیکند. لطفا واضح بگویید برای شکایت چی کار کنم؟ این آدم نه فقط زندگی ما بلکه آرامش برای فامیل و همسایه هم نگذاشته است. یعنی همسایه ها هم میتونند شاهد باشند.

پاسخ ها :

شکایت از پدر به دلیل آزار و اذیت شکایت از پدر برای بیرون کردن از خانه ضرب و جرح توسط پدر آزار و اذیت