مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر تعیین وقت نظارت

با سلام و احترام
من یک پرونده دارم که بدواً درخواست اعساز از هزینه دادرسی را داشتم که رد شد و من لایحه دادم از اعسار انشراف میزنم و شناسه پرداخت و حساب را جهت واریز هزینه دادرسی اعلام بفرمایید.
در سامانه عدل ایران ذکر شده :
دستور قضایی مبنی بر تعیین وقت نظارت مورخه 1400/01/08 ، این یعنی چی؟
با سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقت نظارت یعنی اینکه قاضی در آن روز پرونده شما را می بیند ودستور صادر می کند. برو دادگاه نتیجه را جویا شو