مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام و خسته نباشید.. شوهر من از نظر دارایی چیزی به نامش نیست، یک ماشین فقط داره و خانه ای که توش زندگی می‌کنیم بنام پدرشه که چندماه پیش فوت کرده و هنوز تقسیم ارث نکردن.. چهار تا برادر هستند.. شوهرم بهم خیانت میکنه، حتی میدونم که وقتی خانه خالیه، خانم میاره و... میخوام مهرمو بذارم اجرا ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم؟ آیا نیاز دارم مدرک علیه خیانتشون جمع کنم؟ در کل باید چه کارایی رو انجام بدم.. ممنونم

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام از طریق دفتر ازدواج اجرائیه صادر و ابلاغ کنید و توسط اجرای ثبت اقدام به توقیف اموال که سهم الارث پدری نیز جزو اموال وی میباشد نمایید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما برای مطالبه مهریه ابتدا باید از طریق دایره اجرایی اداره ثبت اسناد و املاک محل سکونتتان اقدام کنید .
به موجب قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی مصوب 1394 خودرو جزء مستثنیات دین نمیباشد مگر اینکه وسیله کار و امرار معاش همسرتان باشد .
سهم الارث همسرتان نیز قابل توقیف است .
اگر پس از گذشت دوماه از تاریخ مراجعه به دایره اجرایی ثبت ، اموالی جهت توقیف شناسایی نشود ،با دریافت گواهی از دایره اجرایی اداره ثبت اسناد و املاک ،جهت مطالبه مهریه خود به دادگاه خانواده مراجعه کنید.
در مورد خیانت همسرتان نیز بستگی به دلایل و مستندات دارد و درصورتیکه دلایل کافی داشته باشید میتوانید به اتهام روابط نامشروع از ایشان شکایت کنید .
اگر درزمانی که ایشان لا زنی نامحرم به منزل می آیند با فوریتهای پلیسی 110 تماس بگیرید ، میتوانید روابط نامشروع را بهتر اثبات کنید .
موفق باشید