مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی طلا

باسلام من چندی پیش با خونواده خانمم دعوام شد و ازم شکایت کردن بعد که دیدن اینطوری زندان نمیفتم از روی دشمنی و به دروغ بهم تهمت دزدی طلا زدن و حالا ازم شکایت دزدی طلا کردن ومدعی هستند که طلا ها برج 7سال 99دزدیده شده توسط من که بقول خودشون پدر زنمم شاهد ماجرا بوده والان یادشون افتاده شکایت کنند ازم بعد از گذشت 5 ماه لطفا بگید برای دفاع از خودم چکار کنم چطوری بیگناهیمو ثابت کنم اوقاتمو تلخ کردن

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

اثبات عدم محال است چیزی که وجود ندارد چه جوری میخوای ثابت کنی مگر میشود عدم را اثبات کرد خواهان یعنی همان شاکی باید سرقت را با دلایل محکمه پسند اثبات کند اصل بر برائت است و نافی را نفی کافیست