مشاوره حقوقی رایگان - تخریب بنای تصرف شده

باسلام و عرض ادب و احترام
زمینی را از بنیاد مسکن شهرستان نطنز خریداری کردم وقتی حدود زمین را به ما گفتند متوجه شدیم همسایه ما انباری و پنجره خود را در زمین ما قرار داده با توجه به اینکه بنیاد مسکن چند بار تذکر مبنی بر تخریب ان داده همسایه نمی پذیرد و میگوید هیچ کس نمیتواند تخریب کند با توجه به اینکه ملک همسایه سند و برگه تحویل هم ندارد
ایا میتوانیم اتاقک ذکر شده را تخریب و شروع به ساخت کنیم ممنونم از پاسخ شما

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات ابتدا در صورت وجود شرایط باید تصرف عدوانی نامبرده و رفع آن را از دادگاه بخواهید