مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر و تادیه

سوال 1
در رای داوری توسط داور مرضی الطرفین ( مطابق نص صریح بند قرارداد ) مربوط به سال 1396 شخصی بابت 1_ تاخیر در تحویل ملک 2_ تاخیر در انتقال سند 3 _ عدم انجام برخی تعهدات قرارداد محکوم به پرداخت مبلغ مشخصی به اینجانب گردید و پس از دادخواست مطالبه در همان سال 1396 به علت طرح دعوا این شخص برای ابطال رای داوری و اطاله دادرسی و در نهایت تایید نهایی رای داوری تا کنون سال 1400 این مبلغ پرداخت نگردیده است

ایا میتوان با توجه به اینکه میزان مبلغ در سال 1396 مشخص شده بود درخواست تاخیر تادیه کرد ؟؟

سوال 2
درصورت مثبت بودن پاسخ سوال 1 برای مطالبه تاخیر تادیه مبالغ آیتم های فوق میبایست به داور مرضی الطرفین قرارداد رجوع کرد یا مستقیم دادخواست درخواست تاخیر و تاریه را به دادگاه ارجاع نماییم ؟؟

پاسخ ها :

سهیل سهیلی

سهیل سهیلی :

استان :

سلام در صورتی که در ردیف تنفیذ اختیارات به داور عنوان نموده باشید که در صورت بروز هر نوع اختلاف فی مابین فصل ختام با نظریه داور است در این موضوع یعنی تاخیر و تادیه هم می تواند نظر بدهد و اما محاسبه آن از زمان تقدیم دادخواست می باشد لذا این حق برای شما چه با نظریه داور چه بدون نظریه داور مطابق بند 1 ایجاد شده است پس هر چه سریعتر دادخواست مطالبه را تقدیم کنید