مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت ، استرداد مال منقول و غیر منقول

با سلام خدمت وکلای محترم
من برای خیانت در امانت از داماد سابقمون شکایت کردم چون در زمان زندگی مشترک همراه خواهرم یکسری وسیله از خانه من به امانت برد و بعد که خواهرم قهر کرد و استرداد جهیزیه انجام شد آن اموال را پس نداد ، حالا برای شوهرخواهر سابقم دادیار قرار منع تعقیب صادر کرده به دو دلیل 1_گفته خواهر بنده جز امانت دارها بوده 2_ موقع استرداد جهیزیه بایستی پس میگرفتین ...
بنده حتی شاهد دارم که موقع استرداد جهیزیه خواهرم وسایل من در آن ها نبوده ، بنده چطور میتونم وسایلم را پس بگیرم؟ آیا دیگر راهی وجود ندارد؟

شوهر خواهرم و خواهرم موقع عروسی به نزد آشنایان بنده رفته و لباس عروس باغ آتلیه و ... را رزو کرده و بخاطر اینکه من معرفشان بوده ام وقتی شوهر خواهرم با آتلیه و ... تسویه نکرد بنده مجبور به پرداخت شده ام و فاکتور آن ها را نیز دارم ... آیا با طرح دعوا دردادگاه میتوانم پول را پس بگیرم؟