مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب و ختم پرونده

باسلام. من مقداری طلا از مادر مرحومم بهم رسیده که توی برگه توافقنامه نوشته شده و دو وارث دیگر و دو شاهد امضا کرده اند که بمن بخشیده شده من این طلاهارو به امانت به شوهر خالم دادم بعدا چندبار حضوری و چندبار با واسطه اقوام و یکبار توسط ارسال اظهارنامه ازش خواستم بهم برگردونه اما الان 3 ماهه که از پس دادن آن خودداری کرده من شکایت کردم و کپی برگه توافقنامه که بخشیده شدن طلاها توش نوشته شده و برگه امضا شده توسط سه شاهد که تایید میکنن طلاهارو به شوهرخالم دادم و دو شاهد حضوری بردم و اونا هم تایید کردن حرفمو و پرینت پیامکهایی که درباره طلاها داده بودن رو همرو ضمیمه پرونده کردم و شکایت خیانت در امانت مطرح کردم اما برام پیام اومده که قرار منع تعقیب صادر شده و پرونده شما مختومه شده. چرا؟ پس من حقمو چطور بگیرم؟ اون طلاها تنها دارایی منه من یک دختر مجردم که پدر و مادرم فوت شدن و مکان مشخصیم برای زندگی ندارم و خونه اقوامم ساکنم

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
تا پرونده مطالعه نگردد علت صدور قرار منع تعقیب مشخص نمی شود.ولیکن شما حق اعتراض به این قرار را دارید.
ضمناً می توانید دادخواست حقوقی مبنی بر استرداد مطرح نمایید.

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام ودرود باتوجه به اینکه در دادسرا نتوانستید با ارائه مدارک ادعای خود راثابت کنید باتوجه به فرجه برای اعتراض حتما با کپی پرونده خودحضورأ به وکیل مراجعه واقدام به اعتراض نسبت به قرار نمایید.